• Revisie platenwarmtewisselaars

    Revisies van platenwarmtewisselaars is specialistenwerk. Reken op FBss voor het reviseren van uw platenwarmtewisselaars.
  • 1

Revisie platenwarmtewisselaars

Kosteffectief reviseren (reinigen, dye-check, herrubberen) en herstellen van platenwarmtewisselaars

I

Interventie platenwarmtewisselaars

Demontage en montage van de platen (of wisselpaketten) op uw site, op de afgesproken tijdstippen

Herstellen platenwarmtewisselaars

Herstellen van uw complete platenwarrmtewisselaar

 

FBss is gespecialiseerd in het kosteffectief reviseren (reinigen, dye-check, herrubberen) en herstellen van platenwarmtewisselaars.Dit doen we in onze hiervoor speciaal ingerichte werkplaats te Temse. Tevens staan we klaar om de platen bij u on-site te komen demonteren en monteren. Ook het uitwisselen van complete platenpakketten kan u aan ons toevertrouwen.

Als VCA gecertificeerd bedrijf besteden wij veel aandacht aan milieu en veiligheid, zowel bij ons in de werkplaats als bij onze klanten on-site.

Het ISO9001:2015 en ISO14001 certificaat laat ons niet alleen perfect aansluiten bij onze klanten maar heeft ook zeker zijn meerwaarde op ons bedrijfsniveau.

Wij onderscheiden ons door meerwaarde te creëren bij onze klanten. Hoe we dit doen bespreken we graag met u tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op. Bel +32 (0)9/277 92 99 of mail naar info@fbss.be.

Frederik Bohy

Zaakvoerder FBss

Een greep uit ons aanbod

"De kernactiviteiten van FBss liggen erin dat we de prestaties van de processen bij onze klanten helpen optimaliseren. Dit wordt bereikt door klanten te helpen productiever en concurrerender te worden door de levering van Service-levels afgestemd op de productieprocessen bij onze klanten""Iedere service interventie is een onderbreking van het productieproces bij onze klant. FBss wil samen met zijn klanten de procesonderbreking tot een minimum herleiden en zit dan ook op vraag van de klant samen of initieert dit – als onderdeel van zijn serviceaanpak - om dit te bespreken en uit te werken"FBss - ontzorgers in onderhoud van platenwarmtewisselaars

Waarom voor FBss kiezen?

FBss is een betrouwbare partner, die zijn klanten in iedere fase van het project de beste service wil aanbieden.

Onze firma is gespecialiseerd in het reviseren van platenwarmtewisselaars voor ...

Lees verder

Bent u nog niet overtuigd?

Neem dan contact met ons op en leer ons kennen of vraag naar referenties. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

 

FBss - ontzorgers in onderhoud van platenwarmtewisselaars

Over ons

Onze slagkracht kenmerkt zich door ervaring, flexibiliteit, kwaliteit van onze dienstverlening en strikte opvolging, gekoppeld aan het prioritair stellen van continuïteit van de processen bij onze klanten.

Contactgegevens

FBss BV
Frank Van Dyckelaan 10
9140 Temse - België

+32 (0)9/277 92 99
info@fbss.be

24/7 servicedienst

Laatste blog items

Feed not found.